19.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 9:16
No menu items!

Costume de baie la modă în 2013

spot_img

Costume de baie la modă în 2013

Costumul de baie afişat pe plajă sau la piscină este extrem de important, având rolul de a fi în conformitate cu trendurile actuale şi de a pune în valoare trupul. În acest an, reinventarea costumelor de baie sexy şi funcţionale are la bază importanţa alegerii modelului potrivit siluetei, deoarece nu toate modelele avantajează orice formă a corpului.

Bustul mic este avantajat de piese cu cute, care adaugă volum în partea de sus a corpului.

Bustul proeminent este avantajat de piese cu cute în partea de jos a corpului, pentru a oferi echilibru între şolduri şi bust.

Combinaţia de bikini cu sutien de culori diferite se potriveşte celor care îşi doresc un look cool, sexy, natural şi nonşalant. Uneori, o uşoară neconcordanţă de culoare demonstrează curaj şi spirit aventurier.

Imprimeurile nu respectă reguli, acceptând motive abstracte, florale, peisaje urbane sau animale fioroase. Pentru a oferi senzaţia de alungire a corpului, putem asorta un sutien cu imprimeuri la o pereche de bikini uni.

Zeiţa Greciei Antice are la bază cutele, un „must” al sezonului, dând un aer sexy, în special doamnelor şi domnişoarelor ce îşi doresc să dea senzaţia că unele părţi ale corpului sunt mai voluminoase decât în realitate.

Inspiraţia vintage cuprinde cele mai fierbinţi modele ale sezonului, bikinii cu talie înaltă ducând cu gândul la stilul adoptat de dive. Silueta plină este avantajată, pentru că accentuează formele corpului, punându-le în valoare.

Roxana Mera