3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 17:22
No menu items!

Costica Vărzaru a fost scoasă de la proces alături de Sile Cămătaru. Fosta directoare a liceului Bolintineanu rămâne în arest FOTOGALERIE

spot_img

Costica Vărzaru a fost scoasă din Curtea de Apel alături de Sile Cămătaru

  • UPDATE 2

Fosta directoare a Liceului “Dimitrie Bolintineanu” din Capitală, Costica Vărzaru, acuzată de trafic de influenţă, rămâne în arest. Așa au decis, marţi, magistrații Curții de Apel Bucureşti, care i-au respins recursul faţă de măsura preventivă.

Hotărârea Curţii de Apel este definitivă.

  • UPDATE

Directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu, Costica Vărzaru, a fost scoasă din sala de judecată pentru a fi dusă înapoi în arest. Ea a ieșit alături de celebrul interlop Vasile Balint, zis Sile Cămătaru

Arestată preventiv pentru 29 de zile în dosarul de corupție de la Liceul “Dimitrie Bolintineanu”, fosta directoare a unității de învățământ Costica Vărzaru află marți dacă va fi eliberată din arest. Magistrații Curții de Apel București iau în discuție recursul formulat de aceasta la decizia Tribunalului București.

În paralel, procurorii bucureșteni continuă audierea elevilor de la “Dimitrie Bolintineanu” după ce luni au depus mărturie în acest caz 39 dintre cei 46 de tineri programați pentru audieri.

Avocatul fostei directoare a Liceului “Dimitrie Bolintineanu”, care a participat luni la audierea mai multor elevi, a declarat că doi dintre cei chestionaţi de procurori au spus că au auzit că s-ar fi dat câte 100 de lei, însă aceştia nu au ştiut unde şi pentru cine s-au dat aceste sume.

Tot marți, min

istrul afacerilor interne Radu Stroe este așteptat să-i prezinte premierului Victor Ponta rezultatele raportului pivind modul în care au intervenit, vineri, polițiștii la Liceul “Dimitrie Bolintineanu”. Luni, ministrul și șeful Poliției Române, Petre Tobă, i-au explicat premierului că polițiștii au executat doar dispozițiile procurorilor care emiseseră, contrar procedurii penale, peste 100 de mandate de aducere pe numele unor elevi care, deși ar fi trebuit să fie citați ca martori în dosar, urmau să fie îmbarcați în două autocare și duși la sediul Direcției Generale Anticorupție pentru audieri.

R.D.

Fotografii Liviu Untaru