34.8 C
București
miercuri, 4 august 2021 - 19:34

Cosmote aduce pe piață un sistem de marketing direct și vouchere

spot_img

Utilizatorii vor putea primi vouchere în funcție de domeniul de interes

cosmot3

Operatorul de telefonie mobilă Cosmote România a anunțat disponibilitatea pe piață a unei aplicații mobile de marketing, în urma parteneriatului cu Wallet Buzz.

Aplicația se numește ”Wallet Buzz powered by Cosmote” și aduce ofertele comercianților direct pe smartphone.

Prin această aplicație, utilizatorii de smartphone pot vizualiza oferte și primi vouchere de la comercianți, grupați în șapte categorii diferite: Restaurants & Bars, Health & Beauty, Fashion, Electronics & Retail, Auto, Travel & Leisure, Financial & Business, potrivit unui comunicat al Cosmote.

”Utilizatorii aplicației au posibilitatea de a vedea ofertele comercianților oriunde, în orice moment, iar voucherele gratuite sunt generate direct de aplicație pe smartphone-ul clienților. Mai mult, prin intermediul funcției de geo-locație, clienții vor primi notificări cu privire la ofertele disponibile în apropierea locului în care se află. Aplicația permite clienților să seteze categoriile de interes astfel încât să vizualizeze ofertele conform ariei lor de interes. Aplicația este disponibilă gratuit pentru clienții persoane fizice, cu abonament sau cartelă preplătită, și poate fi utilizată și de persoanele care nu utilizează rețeaua Cosmote”

Cosmote România

Persoanele juridice se pot promova în Wallet Buzz doar prin intermediul Cosmote.  Aplicația poate fi descărcată gratuit, din AppStore, Play Store și, în curând, din Windows Store și Blackberry App World.

 V.B.