8.3 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 2:18

Copilul dispărut de trei luni din Arad, găsit mort

Trupul neînsuflețit al unui băiat dispărut, în urmă cu aproape trei luni în Arad, ar fi fost găsit, sâmbătă, la marginea localității Vânători, în apropierea unei păduri.

Postul de politie Mișca, din județul Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul, în stare de descompunere, al unui copil.

“În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul  unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea si încălțămintea identică cu  ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Arad.

Sebastian Ionel Corbei, în vârstă de 7 ani, a dispărut de acasă, la începutul lunii ianuarie, după ce plecase la o stână şi nu s-a mai întors.

Sute de forțe ale Ministerului de Interne și voluntari l-au căutat pe băiat, fără niciun rezultat.