19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 8:11
No menu items!

Copil în stare de șoc după ce un profesor din Târgu Jiu ar fi simulat că îi taie un deget cu foarfeca

spot_img

Inspectoratul Școlar Județean Gorj face anchetă la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu, unde un profesor ar fi simulat că îi taie degetul unui băiat de clasa a II-a, după ce elevul ar fi arătat semne obscene unui alt elev.

Doi elevi din clasa a II-a și-ar fi arătat semne obscene la ora de sport. Unul dintre băieți a fost luat de profesor și dus într-un birou, iar după ce ar fi scos o foarfecă dintr-o cutie, acesta ar fi simulat că îi taie degetul pentru a-l pedepsi, scrie gorjonline.ro.

Părinții elevului au declarat că băiatul este șocat în urma celor întâmplate și că a plâns și la terminarea orelor.

”Tremura și suspina. Probabil plânsese multă vreme”, au spun părinții acestuia.

Profesorul a negat cele întâmplate. „Am luat legătura cu domnul profesor, iar dumnealui susține că a fost un spirit de joacă și lucrurile nu s-ar fi petrecut cum le-a prezentat tatăl băiețelului. Am informat inspectorul școlar de sector și pe doamna inspector școlar general în legătură cu acest incident. Din scurta discuție pe care am avut-o cu domn profesor, mi-a spus că a fost o joacă între cei doi copii, care ar fi arătat semne obscene unul la celălalt și dumnealui a simulat că iată ce se poate întâmpla dacă mai arăți aceste semne obscene”, a declarat Vasile Udroiu, directorul unității de învățământ, potrivit sursei citate.

ISJ Gorj va demara o anchetă la școala respectivă pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate și pentru a se lua măsuri cu persoanele vinovate de trauma produsă băiatului. Acesta va beneficia și de consiliere din partea psihologului școlii.

                                                                                                                   Adina Silav