10.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 10:57

Copil de doi ani în stare critică la spital, după ce a căzut într-un puţ

spot_img

Un copil în vârstă de doi ani dintr-o comună ieşeană se află în stare critică, după ce a căzut într-un puţ adânc de trei metri

ambulanta

Un copil în vârstă de doi ani dintr-o comună ieşeană se află în stare critică, fiind transportat la spital cu hipotermie, după ce a căzut, miercuri dimineaţă, într-un puţ adânc de trei metri. Băiatul a fost scos din fântână de către săteni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Bolohan, a declarat, miercuri, că incidentul s-a petrecut în satul Todireni, comuna Bârnova, judeţul Iaşi. Băiatul a căzut într-un puţ cu adâncimea de trei metri.

La ora 9.17 am fost sesizaţi, iar echipa medicală a fost trimisă imediat la faţa locului. Când au ajuns acolo, oamenii noştri, băiatul fusese deja scos de către săteni. Copilul este resuscitat şi este transportat, la această oră, către Spitalul Sfânta Maria din municipiu. Din ce am înţeles, copilul este în stare de hipotermie, fără activitate cardiacă“, a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, citat de MEDIAFAX.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

R.D.