10.1 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 12:19
No menu items!

Copii, obligați să facă mătănii direct pe asfalt. Imaginile au fost făcute publice

spot_img

Imagini cu mai mulți copii puși să facă mătănii direct pe asfalt, la un festival care are loc  la Sălaj,  au provocat revoltă printre inetrnauți după ce filamarea a apărut pe rețelele de socializare. 

Pe filmare se vede cum copiii sunt  obligați să facă 20 mătănii în aer liber și să își facă cruci în timp ce sărută asfaltul. Totul are loc  în cadrul unei acțiuni organizate de o asociație creștină din județul Sălaj, potrivit Mediafax.

Mai mult, o femeie care îi însoțește pe copii le cere  “să folosească pampersi dacă nu rezistă două ore fără să meargă la toaletă.” 

Ziceți în gând toți <Doamne, iartă-mă>. Acuma vreau să fac o completare, părerea cercetașilor francezi a fost că Darius a fost cel mai atent la Sfânta Liturghie, el fiind exemplul pe care ar fi bine să îl urmați. În rest, cei care credeți că nu vă puteți abține două ore de la toaletă, de la una de la alta, sau rămâneți acasă sau vă puneți pampers sau găsiți alte soluții. De aici înainte vă cer conduită, comportament corespunzător. Aveți grijă că duminică este ziua festivă a Festivalului Inimioarelor Fericite, iar primul moment este participarea la Sfânta Liturghie de la Bobota”, se aude vocea femeii pe filmare. 

Pe aceeași filmare se aude cum doi copii din grup primesc ca pedeapsă încă 10, respectiv 5 mătănii, unul pentru că ar fi vorbit, iar celălalt pentru că ar fi ieșit din rând. 

Reprezentanții asociației au refuzat să comenteze imaginile, declarând corepondentului Mediafax că „au fost scoase din context”.

Vom formula un punct de vedere și îl vom comunica. Dar, momentan, muncim și nu ne putem ocupa de dreptul la replică în detrimentul programelor de final de vacanță”, au transmis reprezentanții asociației.

Asociația a fost înființată în scop umanitar și se ocupă de organizarea și desfășurarea de activități filantropice, acordarea de sprijin material persoanelor aflate în nevoie, inițierea și derularea de activități de susținere și consiliere, în urma cărora sunt ajutate financiar și material persoane defavorizate cum ar fi copii, tineri fără loc de muncă, pensionari, persoane cu venituri mici sau care au probleme de sănătate.

vezi video aici: https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=kpHCf0xSuKo

Sursa: Zalău 24