13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 11:45

Copii aduși din vacanță ca să-l întâmpine pe Dragnea la Pitești. GALERIE FOTO

spot_img

Primarii PSD din Argeș au mobilizat copii de la școlile din localitățile pe care le administrează pentru a-l întâmpina pe Liviu Dragnea

LIVIU-DRAGNEA-MICROBUZE-PITESTI-3

Simpla distribuire din partea Guvernului către unele primării din Argeș a 15 microbuze școlare a fost transformată de primarii PSD într-un eveniment electoral, scriu jurnaliștii de la epitesti.ro.

Potrivit acestora, unii edili nu s-au putut abține și au adus la “adunarea” festivă și copii de la școlile din localitățile pe care le administrează – elevi care sunt în vacanță și care au avut destul de așteptat până la sosirea vicepremierului Liviu Dragnea.

“Ceremonia”, desfășurată în Piața Vasile Milea din Pitești, a început cu întârziere, Dragnea fiind abordat pentru discuții de către foști angajați de la Arpechim. Unii dintre copii erau îmbrăcați în uniforme școlare, alții, ca de joacă.

Liviu Dragnea a participat, miercuri, la Piteşti, la predarea a 15 microbuze şcolare repartizate judeţului Argeş, din primul lot de 600 de microbuze achiziţionate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Au primit microbuze pentru transportul elevilor comunele Albota, Bascov, Budeasa, Bârla, Băiculești, Ciofrângeni, Coșești, Dârmănești, Dragoslavele, Izvoru, Mălureni, Merișani, Mihăești, Priboieni și Rătești.

D.M.