21.7 C
București
sâmbătă, 24 iulie 2021 - 10:38

Conturile de Twitter şi Instagram ale cântăreţei Taylor Swift, sparte de hackeri

spot_img

Cântăreaţa pop americană a anunţat, marţi, că paginile sale de pe platformele online Twitter şi Instagram au fost atacate de hackeri, transmite Reuters

taylor_swift

Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, are un grup mare de fani care o urmăresc prin intermediul reţelelor de socializare online. Contul său de Twitter este al patrulea cel mai popular din lume, cu 51,4 milioane de urmăritori (followers – n.r).

Contul meu de Twitter a fost spart, dar nu vă faceţi griji, Twitter şterge mesajele ilegitime şi îmi blochează contul până ce vor descoperi cum de s-a putut întâmpla asta şi până primesc noile parole“, a declarat Taylor Swift într-o declaraţie publicată marţi pe pagina sa de pe platforma de microblogging şi socializare online Tumblr, deţinută de Yahoo.

“Niciun moment de plictiseală”, mai scria în mesajul de pe Tumblr, înainte ca un alt text să informeze că şi contul cântăreţei de pe platforma de socializare online şi de partajare de fotografii şi videoclipuri Instagram, deţinută de Facebook, a fost spart de hackeri.

Cântăreaţa a publicat mesaje pe Twitter la două ore după atacul informatic, sfătuindu-şi fanii să urmărească două conturi pe care Twitter le clasificase drept suspendate la ora transmiterii ştirii de către Reuters.

CITEȘTE ȘI: Facebook atacat de hackerii de la LizardSquad. Probleme și pentru Instagram UPDATE/FOTO

Taylor Swift a reuşit să câştige admiraţia adolescenţilor şi a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emoţionante, precum “We Are Never Ever Getting Back Together” şi “I Knew You Were Trouble”. Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, care a devenit cunoscută în 2006, şi-a lansat pe 27 octombrie cel de-al cincilea album, “1989”.

Cântăreaţa country pop a obţinut deja şapte premii Grammy, 11 American Music Awards, şapte Country Music Association Awards, şase Academy of Country Music Awards şi 12 Billboard Music Awards.