2.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 9:15
No menu items!

Contul de Instagram al Rihannei, închis temporar din cauza unor fotografii nud cu ea

spot_img

Rihanna

Instagram a închis temporar contul cântăreţei Rihanna, după ce artista a postat, marţi, pe această platformă mai multe fotografii în care apare nud, dar şi coperta revistei franceze Lui, pe care apare topless.

Astfel, Instagram a explicat decizia luată prin faptul că fotografiile postate de Rihanna constituie o încălcare a politicii platformei cu privire la nuditate, contul artistei fiind suspendat până la înlăturarea imaginilor, informează huffingtonpost.com.

Platforma Instagram, care are prevăzut în termenii şi condiţiile de operare că “interzice materialele care conţin nuditate”, a şters fotografiile postate de Rihanna. Aceste fotografii au fost făcute în timpul şedinţei foto a artistei pentru numărul 7 al revistei Lui.

În schimb, Rihanna a decis să publice fotografiile pe Twitter, unde are 35 de milioane de followeri, platformă care permite materiale ce conţin nuditate, însă doar în condițiile în care acestea sunt marcate cu avertismentul: “Mark my media as containing sensitive content (Marcaţi acest conţinut ca materiale media delicate n.r.) “.

De asemenea, cântăreaţa a postat pe Instagram o fotografie în care poartă un sacou alb şi are o tunsoare din anii ’90, pe imagine apărând scris textul: “Cover if it was up to Instagram (Copertă, dacă ar fi fost alegerea Instagram n.r.)”.

Recent, Rihanna a pozat topless şi pentru revista Vogue Brazilia, care a avut două versiuni de copertă cu artista R&B – postând de asemenea, setul de fotografii pe platformele Instagram şi Twitter.

 D.M.