3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 4:41
No menu items!

Contre între foști miniștri ai Sănătății. Florian Bodog, PSD, către Ioana Mihăilă, USR: “S-a trezit vorbind fix atunci când trebuia să aibă decenţa să tacă!”

spot_img

Senatorul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, i-a dat replica Ioanei Mihăilă, care a oucpat același portofoliu din partea USR PLUS, că ar trebui să tacă amintindu-i că „oamenii mor cu zile pentru că ea şi gaşca USR nu au fost în stare să asigure medicamentele esenţiale pentru pacienţii din spitale”.

Ioana Mihăilă a scris, marți, pe Facebook, că “s-a reunit monstruoasa coaliție în ziua recordului de decese“, făcând referire la faptul că PNL, UDMR, PSD și AUR nu au votat pentru urgentarea adoptării proiectului de lege privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.

Replica a venit de la Florian Bodog, fost ministru al Sănătății și el.

„Doamna ex-ministru Mihăilă s-a trezit vorbind fix atunci când trebuia să aibă decenţa să tacă! Îi aduc aminte doamnei ex-ministru că oamenii mor cu zile pentru că ea şi gaşca USR nu au fost în stare să asigure medicamentele esenţiale pentru pacienţii din spitale. Oamenii mor pentru că toată vara nici ea şi nici Cîţu nu au făcut nimic să pregătească sistemul sanitar pentru valul patru al pandemiei! Când singura ta realizare ca ministru al Sănătăţii este că soţul tău a reuşit la «concursul» de la Spitalul Municipal din Oradea, ar trebui să intri în pământ de ruşine! Dar, la unii, tupeul este invers proporţional cu priceperea!”, a scris Florian Bodog pe Facebook. 

Marilena Nedelcu