Contre în fieful lui Adrian Țuțuianu. Consilier județean PSD Dâmbovița: Nu a avut mandat să semneze scrisoarea

FOTO stiriDB

Fostul secretar executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, își contrazice colegii din PSD Dâmbovița și susține că Adrian Țuțuianu nu a avut mandatul organizației județene pentru a semna scrisoarea împotriva lui Dragnea, scrie Mediafax.

„Săptămâna trecută am avut, miercuri, CEX-ul județean. Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe puncte, printre care situația partidului. Au fost păreri prin care s-a spus că mergem într-o direcție greșită, scădem în sondaje. S-a discutat ce o să facem. Una peste alta s-a ajuns la concluzia că trebuie o analiză în partid, trebuie luate măsuri de evaluare a guvernării, trebuie remaniați miniștrii care nu au performat, că trebuie menținută coaliția de guvernare. Dar nu s-a dat un mandat ca președintele (Țuțuianu – n.r.) să iasă cu o scrisoare în care să se ceară ce a cerut. Am citit cu atenție scrisoarea. Dacă nu ar fi tragică, ar fi hilară. Este tragică, gândindu-ne la consecințe, hilară pentru că Țuțuianu cere democratizare, el care are un stil dictatorial de conducere”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, Alexandru Oprea.

Despre colegii din organizație care au declarat că Adrian Țuțuianu a avut mandatul PSD Dâmbovița ca să semneze scrisoarea, Oprea a afirmat că “sunt cei pe care dumnealui (Țuțuianu – n.r.) îi controlează”.

Întrebat dacă Liviu Dragnea trebuie schimbat, Oprea a evitat să dea un răspuns: “Sigur că nu se poate spune că a condus partidul perfect, e și el om. Avem un statut al PSD. Și nu putem negocia pe tarabă niște lucruri”.

Alexandru Oprea a deținut, până în februarie 2018, funcția de secretar executiv al PSD Dâmbovița și a fost președintele Consiliului Județean Dâmbovița, acum fiind consilier județean. În februarie, i-a fost restras sprijinul politic întrucât PSD Dâmbovița nu era mulțumit de activitatea lui.

NICIUN COMENTARIU