6.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 22:48
No menu items!

Constanța: tânăr înjunghiat în plină stradă. Agresorul a fost reținut

spot_img

Constanța: tânăr înjunghiat în plină stradă. Agresorul a fost reținut

Doi tineri din judeţul Constanţa au fost atacaţi, duminică seară, de mai multe persoane care se aflau într-o maşină cu numere de Bulgaria şi care i-au blocat în trafic şi i-au bătut, unul dintre tineri ajungând în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori.

Potrivit poliţiştilor, cei doi tineri au plecat din comuna Cobadin, duminică seară, în jurul orei 19.00, cu un autoturism Daewoo Matiz, iar la ieşirea din localitate spre Viişoara au fost blocaţi în trafic de o maşină cu numere de Bulgaria, din care au coborât mai mulţi bărbaţi care i-au atacat. Unul dintre cei doi tineri, în vârstă de 22 de ani, a fost înjunghiat de cinci ori cu un cuţit, în braţ şi torace. După comiterea faptei, agresorii s-au urcat în maşina înmatriculată în țara vecină şi au fugit.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost internată la Secţia de Terapie Intensivă.

Poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale au mers la locul incidentului și i-au identificat pe agresori, iar luni dimineaţă poliţiştii Secţiei 4 de Poliţie Rurală Medgidia au reuşit să-l prindă, în Cobadin, pe cel suspectat că l-ar fi înjunghiat pe tânărul de 22 de ani. Acesta urmează să fie audiat, iar în funcţie de starea de sănătate a victimei sale, se va face şi încadrarea juridică a faptei.

Poliţiştii presupun că ar fi vorba despre un conflict mai vechi între victime şi agresori. Una dintre variantele luate în calcul de anchetatori este că atacul ar fi fost comandat de cumnatul tânărului înjunghiat, între cei doi existând un conflict mai vechi.

R.D.