30.7 C
București
joi, 26 mai 2022 - 17:37
No menu items!

Constanța: 7 persoane rănite și 2 încarcerate, în urma unui accident UPDATE

spot_img
Constanța: 7 persoane rănite și 2 încarcerate, în urma unui accident. Traficul este blocat
foto: cugetliber.ro
  • UPDATE

Toate cele şapte persoane rănite în urma accidentului produs miercuri dimineaţă pe DN 2A, la ieşirea din Constanţa, au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Constanţa, patru dintre răniţi fiind în stare gravă.

Între cele şapte persoane rănite în urma accidentului se află şi doi copii care, potrivit medicilor, nu au leziuni grave şi sunt în stare stabilă.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Constanţa, patru din cei şapte răniţi sunt în stare gravă, iar ceilalţi trei răniţi, între care şi cei doi copii, sunt în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericol.

Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa susțin că accidentul a avut loc din cauza unui şofer care a depăşit pe linia continuă, pe drum cu două benzi pe sens, şi a lovit un autoturism de teren care circula regulamentar spre Constanţa. În urma impactului a fost acroşat un alt autoturism care mergea spre Constanţa, iar două persoane au rămas încarcerate, fiind neceară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de peste o oră, pe o singură bandă de mers, poliţiştii deviind circulaţia pe şoseaua de centură a oraşului Ovidiu, pentru a fluidiza traficul spre sudul litorarului.

Şapte persoane au fost rănite miercuri, în urma unui accident produs pe DN2, la intrarea în municipiul Constanţa dinspre Ovidiu.

În accident au fost implicate trei mașini, iar circulaţia în zonă este blocată.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, un şofer a intrat cu maşina pe contrasens, lovind violent alte două autoturisme.

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa intervine pentru descarcerarea a două dintre victime.

Lucian Mera