Constanţa: Descinderi la traficanţi de droguri. Au fost găsite sute de plicuri cu substanţe halucinogene

În timpul descinderilor, poliţiştii au descoperit 628 de plicuri cu substanţe cu efecte psihoactive, 61 de comprimate cu regim special, ţigări confecţionate artizanal cu substanţe halucinogene şi o sabie şi o armă cu aer comprimat

perchezitii

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa au făcut, marţi dimineaţă, 19 percheziţii la persoane suspectate de trafic de droguri şi substanţe psihoactive. De la locuinţele acestora au fost ridicate peste 600 de plicuri cu substanţe halucinogene.

Potrivit anchetatorilor, marţi dimineaţă, sub coordonarea Serviciului Teritorial Constanţa al DIICOT, poliţiştii BCCO Constanţa au făcut 19 percheziţii în municipiul Constanţa şi în comuna Valu lui Traian, la locuinţele mai multor persoane suspectate de trafic cu droguri de risc şi substanţe psihoactive.

În timpul descinderilor, poliţiştii au descoperit 628 de plicuri cu substanţe cu efecte psihoactive, 61 de comprimate (medicamente) cu regim special, ţigări confecţionate artizanal cu substanţe halucinogene, dar şi o sabie şi o armă cu aer comprimat.

În urma percheziţiilor, 12 persoane au fost duse la audieri la sediul Poliţiei Constanţa.

D.M.

NICIUN COMENTARIU