23.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023 - 12:45
No menu items!

Constanţa: Cadavrul unui om de afaceri, găsit într-o maşină cuprinsă de flăcări pe malul unui lac

spot_img

masina in flacari

Trupul carbonizat al unui bărbat a fost descoperit luni într-un autoturism cuprins de flăcări la ieşirea din comuna constănţeană 23 August, pe drumul spre staţiunea Olimp, anchetatorii spunând că maşina, în care au fost găsite patru butelii, aparţine unui om de afaceri.

Potrivit anchetatorilor, pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu care cuprinsese un autoturism, la marginea comunei 23 August, pe malul lacului Tatlageac, pe un drum de pământ care leagă localitatea de staţiunea Olimp.

După ce au stins flăcările, pompierii au descoperit în maşină, pe scaunul şoferului, trupul carbonizat al unui bărbat şi au solicitat intervenţia poliţiştilor.

Autoturismul de teren aparţine unui om de afaceri care administrează lacul Tatlageac şi care are şi un local în zonă, iar în aceasta au fost descoperite patru butelii.

Trupul carbonizat al victimei va fi transportat la morgă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, dar şi a identităţii acesteia, anchetatorii neputând preciza dacă bărbatul găsit carbonizat este omul de afaceri căruia îi aparţine maşina.

În acest caz, oamenii legii iau în calcul atât varianta unei sinucideri, cât şi a unei crime sau a unui accident.

Lucian Mera