Constanţa: Bărbat prins cu 5,5 kilograme de cocaină, amfetamine şi haşiş pe care urma să le vândă

arestat

Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT după ce a fost prins la Constanţa în timp ce transporta cinci kilograme şi jumătate de droguri – cocaină, amfetamine şi haşiş, pe care le-a adus din Olanda şi urma să le vândă.

Procurorii au prins, la sfârşitul săptămânii trecute, la Constanţa, un bărbat care transporta 5,5 kilograme de droguri – cocaină, amfetamine şi haşiş, pe care urma să le vândă la Constanţa şi în Bucureşti, precizează un comunicat transmis luni de DIICOT.

Anchetatorii aveau informaţii potrivit cărora bărbatul, împreună cu alte persoane, au introdus în România, din Olanda, diferite cantităţi de droguri de risc şi mare risc, care ar fi urmat să fie vândute în Bucureşti şi Constanţa.

Astfel, în 31 ianuarie, bărbatul a fost prins în municipiul Constanţa în timp ce transporta un colet poştal care conţinea 4,5 kilograme de cocaină şi amfetamine, precum şi un kilogram de haşiş.

Valoarea de piaţa a drogurilor se ridică la 450.000 de euro.

Suspectul a fost reţinut de procurorii DIICOT, pentru trafic internaţional de droguri de risc şi de mare risc, fiind sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

A.V.

NICIUN COMENTARIU