Consilierul lui Liviu Dragnea dezvăluie motivele audierii sale la DIICOT. Unde a lucrat înainte de Camera Deputaților

Consilierul lui Liviu Dragnea, Paul Ionescu, a fost audiat la sediul DIICOT în calitate de martor. Potrivit declarațiilor sale, este vorba de un dosar deschis în 2017.

La ieșirea de la audieri, după aproximativ o oră de petrecut în sediul DIICOT, Paul Ionescu a declarat presei că este vorba despre un dosar deschis în 2017, în care a fost citat ca martor. „Este un dosar deschis în 2017, care nu are legătură cu zona politică. Nu vă pot spune despre ce este vorba. Nu are legătură nici cu zona politică, nici cu zona parlamentară, este un dosar din viaţa mea privată, având calitatea de martor. Nu m-a citat nimeni până acum în niciun alt dosar (…) Vă dați seama că le cunosc din moment ce eu sunt martor, nu? Nu comentez politic”, a spus Ionescu, la plecarea din sediul DIICOT.

Înainte de a fi consilierul președintelui Camerei Deputaților, Paul Ionescu a activat în cadrul Autorității de Administrare a Activelor Statului (fosta AVAS) venind aici de la firma Niro Investments SA, cea care administrează complexul comercial Dragonul Roșu, vizat deseori de acțiunile DIICOT. De asemenea, potrivit contului de Facebook, Paul Ionescu a fost director la Casa Româno-Chineză, prezidată, potrivit propriului site, de Gabriel Oprea, fostul vicepremier.

Andi Topală

NICIUN COMENTARIU