19.7 C
București
luni, 26 iulie 2021 - 8:05

Consiliera premierului, Mioara Costin, a DEMISIONAT

spot_img

Mioara Costin a demisionat din funcția de consilier de stat pe comunicare, din cadrul Cancelariei prim-ministrului. În Monitorul Oficial a apărut, joi seara, decizia semnată de premierul Florin Cîțu.

Decizia privind eliberarea Mioarei Costin este la cerere, se precizează în document.

Tot joi, comunitatea Declic a transmis că depune un denunț penal pe numele premierului Florin Cîțu și pe cel al consilierei de stat Mioara Costin pentru infracțiunile de instigare la abuz în serviciu și abuz în serviciu. 

Mioara Costin este fosta jurnalistă de la Realitatea care ar fi creat documentul care conținea strategia anti-Orban a lui Florin Cîțu.

În documentul creat de Mioara Costin era pusă la punct denigrarea contracandidatului premierului, Ludovic Orban, iar liderii care îl susțin pe Florin Cîțu erau puși să iasă mai mult la TV, să obțina informații și să spună în discursuri și postări motivele pentru care Florin Cîțu este singura soluție pentru șefia PNL.

Timp de trei zile, premierul a continuat să nege evidențele și a susținut că documentul, care purta antetul Cancelariei și semnătura Mioarei Costin, nu este autentic.

Marilena Nedelcu