11.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 23:21

Conflict armat între două clanuri interlope, în Baia Mare. Zeci de polițiști, jandarmi și militari au intervenit rapid. VIDEO

spot_img

Un conflict armat a izbucnit, marți, în centrul Municipiului Baia Mare, între membrii unor clanuri interlope, zeci de polițiști, luptători ai trupelor speciale de intervenție ale poliției, jandarmi, chiar și militari intervenind pentru a opri baia de sânge. 

Mai mulți tineri înarmați cu săbii au intrat într-un magazin Lidl din Baia Mare, moment în care agenții de pază au apăsat butonul de panică, astfel că la fața locului au sosit rapid numeroase echipe ale forțelor de intervenție, transmite Antena 3.

Zeci de mascați, jandarmi, polițiști și militari au ajuns în scurt timp la magazinul luat cu asalt. Dacă iniţial s-a crezut că este vorba despre un jaf, ulterior s-a stabilit că este vorba despre o bătaie între două clanuri de romi. O parte dintre aceştia, fugind de adversari, s-au refugiat în magazinul Lidl.

Mai mulţi clienţi ai magazinului au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică la vederea persoanelor înarmate cu săbii.

Deocamdată nu se ştie de la ce a izbunic scandalul. O parte dintre persoanele implicate ar fi cunoscute pentru activităţi infracţionale. Potrivit Antena 3, imediat după scandal s-au demarat percheziţii la mai multe adrese, fiind căutaţi cei implicaţi în incidente.