7.4 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 10:09

Conducere nouă la IPJ Bacău

Ministrul de Interne Lucian Bode a numit o conducere interimară la IPJ Bacău, după crimele de la Oneşti.

Cu data de 5 martie 2021, comisar șef de poliție Buliga Toader a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Potrivit Poliției Române, comisarul șef Buliga Toader are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În perioada 2018 – 2020 a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 și până în prezent, a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din MAI.

Cu aceeași dată, din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisar șef de poliție Bălău Constantin Dragoș a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Comisarul șef de poliție Bălău Constantin Dragoș are peste 23 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2005 fiind șef al Poliției Muncipiului Roman.

Unul dintre polițiștii demiși în urma tragediei de la Onești, dus, vineri dimineață, de urgență la spital

Comisarul șef Adrian Tuluc, fost adjunct al IPJ Bacău, a acuzat dureri în capul pieptului.

Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Bacău pentru o evaluare medicală, conform realitatea.net.

Polițistul este cunoscut în istoricul medical cu afecțiuni cardiace, având și un stimulator cardiac.