11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 12:56
No menu items!

Concursul Dac Warrrior, programat pe domeniul lui Cornel Dinicu, deși Ferma Dacilor a ars în totalitate. Cât costă participarea la competiție

spot_img

Competiția Dac Warrior, la care participă anual aproximativ 600 de persoane, este programată să se desfășoare în luna aprilie, pe domeniul Ferma Dacilor, care a ars însă în totalitate. Patronul Cornel Dinicu este în arest, iar asociații firmei organizatoare, în arest la domiciliu.

Asociația de agrement și turism cultural Getica, cu sediul pe domeniul lui Cornel Dinicu,  organizează în fiecare an un eveniment intitulat Dac Warrior, o competiție de alergare cu obstacole și trail running la care participă de obicei sute de persoane. Anul acesta, competiția s-a deschis în luna noiembrie, înainte de izbucnirea incendiului, dar site-ul competiției a înregistrat înscrierea a peste 300 de persoane.

Taxele variază între 60 lei și 250 lei, concurenții fiind îndemnați cu mesaje de tip „Legenda continuă! Ești pregătit să te alături tribului? 20 aprilie 2024 Domeniu Ferma Dacilor” sau „Ești gata să îți cunoști adversarii?”. Echipa de organizare este formată din Cornel Dinicu, care are rang de rege dac și soții Puruhniuc Milea, participanți veterani la competiția de la Ferma Dacilor.

Conform declarației pe propria răspundere, pe care concurenții o completează la înscriere, participanții sunt de acord cu condiţii deosebite şi, în cazul implicării lor într-un incident/accident de orice natură survenit în timpul concursului, își vor asuma întreaga răspundere pentru incidentul/accidentul respectiv şi nu vor pretinde organizatorului niciun fel de daune pentru acesta.

Nu există însă niciun mesaj care să anuleze competiția, anunțată că va avea loc sâmbătă și duminică 20-21 aprilie 2024.

Marilena Nedelcu