20.5 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 4:33
No menu items!

Concert exclusivist al lui Bob Dylan în fața unei singure persoane

spot_img

Spectatorul norocos este starul suedez de televiziune Fredrik Wikingson

 Bob Dylan

Legenda folk-rock-ului internațional Bob Dylan, acompaniat de trupa sa, a susținut duminică la Philadelphia un concert exclusivist în fața unui public format dintr-o singură persoană, scrie marți AFP.

Spectatorul care a avut parte de o asemenea reprezentație privată la Academia de muzică din Philadelphia este starul suedez de televiziune Fredrik Wikingson, care lucrează în prezent la un proiect privind o serie de filme despre experiența singulară la evenimentele concepute pentru mulțimi.

Wikingson, care se consideră la rândul său un mare fan al lui Bob Dylan, a insistat o perioadă îndelungată pentru a avea parte de acest concert. Starul suedez a explicat pentru revista Rolling Stone că la rândul său a fost nervos înaintea acestui spectacol și nu a putut mânca nimic.

„Zâmbeam de parcă aș fi fost sub influența unui drog”, a declarat Wikinson. „Fălcile m-au durut în orele de după concert pentru că nu m-am putut abține să zâmbesc”, a continuat Fredrik Wikingson, care a confirmat pe rețeaua Twitter că această experiență unică va fi inclusă într-un documentar de 15 minute ce va fi publicat luna viitoare pe canalul Youtube.

Pagina de Facebook a proiectului său, denumit „Experiment Ensam”, contoriza impactul acestei experiențe a suedezului de a fi singurul participant la un concert al celebrului Bob Dylan.