23.6 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 19:44

Compune-ți singură rochia de mireasă, doar cu “Olga Atelier de Frumos”

spot_img

 

Visul oricărei mirese este să arate spectaculos în “ziua cea mare”. Iar piesa de rezistență este întotdeauna rochia, care nu trebuie doar să corespundă gusturilor fiecăreia. Cel mai important este să vă vină perfect, să fie în armonie cu linia corpului, să corespundă stilului vostru personal. Pe scurt, trebuie să fie UNICĂ.

Singurul loc unde veți găsi o astfel de rochie este “Olga Atelier de Frumos”. Pentru că aici, fiecare viitoare mireasă își poate crea singură rochia. Și visul ei devine realitate cu ajutorul creatoarei Olga Ghițac și a echipei de “magicieni” de la Atelier de Frumos.

Mai mult, din această lună, “Olga Atelier de Frumos” a lansat și o serie de seminarii, unde viitoarele mirese sunt învățate cum să-și compună rochia în doar 2 pași simpli: “aleg una dintre cele mai versatile baze, adaptată perfect corpului lor, apoi optează pentru suprapunerea dorită, realizând astfel un model unic de rochie de mireasă”.

olga_atelier2

Primul seminar – la care au participat zeci de viitoare mirese – a avut loc, weekend-ul trecut, la Wedding Mall , pe strada Italiană din București. Stilul personal al fiecărei participante a fost descusut de Andrei Ionescu, stilistul Atelierului, și cusut apoi, fir cu fir, în rochia care i se potrivește cel mai bine.

Styling-ul fiecărei rochii a fost completat cu idei de alegere a buchetului de mireasă. Tipsurile, atât de importante, au fost oferite de Sega Flores.

De la seminar nu a lipsit nici Doinița Oancea, imaginea atelierului. Și iată doar câteva creații unice, pentru mirese unice. Detaliile, din dantelă și perle, au fost aplicate manual.

Seminariile reprezintă, de fapt, conceptul pe care se bazează “Olga Atelier de Frumos”: “OLGA ATELIER DE FRUMOS este locul în care rochia ta de mireasă prinde viață, asa cum ți-ai imaginat-o tu. Creațiile Atelierului sunt o muncă de echipă, o construcție tip tango. Totul pornește de la ceea ce tu simți că ți se potrivește, de la propria viziune despre frumos. Rochia ta de mireasă este creată pentru tine, ÎMPREUNA cu tine. La ATELIER DE FRUMOS te așteaptă designerul, consultantul de stil și unul dintre cei mai buni croitori-constructori de tipare”.

 Aflați mai multe accesând www.atelierdefrumos.ro.

Raluca Dan