14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 20:46

Companiile japoneze selectează furnizori români din industrie. Lista companiilor și a produselor căutate

spot_img

Camera de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu Organizația Japoneză pentru Comerț Exterior – JETRO, va organiza pe 20 februarie un eveniment de tip business-matching, cu scopul de a găsi furnizori de produse din domeniul industrial.

Evenimentul ”Parts & Components Procurement Exhibition 2017” va avea loc la CCIR Business Center, în București.

”Companii Japoneze din România și din alte țări doresc să poarte discuții cu potențiali furnizori, în vederea achiziționării de piese și componente din material plastic, metal, pentru echipamente și scule industriale, componente electrice, structuri metalice”, potrivit anunțului de promovare a evenimentului. Participarea la eveniment este gratuită.

Printre companiile japoneze care vor fi prezente, se regăsesc Grupul Sumitomo Riko, Daikin Device (Cehia), KOYO Romania S.A., Makita EU SRL, Nidec ASI RO și SEWS Components and Electronics Europe Ltd. (Ungaria).

Lista completă a achizitorilor și a produselor cerute poate fi accesată aici.

JETRO, care organizează de mai mulți ani astfel de evenimente în București, consideră România drept una dintre cele mai bune destinații dintre statele ECE pentru producătorii japonezi din Europa.

JETRO (Japan External Trade Organization) este o organizație guvernamentală japoneză înființată în 1958, care are ca obiect de activitate promovarea comerțului și investițiilor reciproce dintre Japonia și restul lumii.

V.B.