9.2 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 12:24

Companiile farmaceutice creează boli pentru a putea câștiga din tratarea lor. VIDEO

spot_img

Un chimist care a lucrat în laboratoarele de medicamente face dezvăluiri șocante

shane ellison

Shane Ellison, un chimist și om de ştiinţă multipremiat, a dezvăluit că industria farmaceutică, în care a lucrat, a ajuns să creeze boli pentru a face profit, ulterior, de pe urma tratării lor.

Chimistul susţine că, la interviurile de angajare, reprezentanții companiilor farmaceutice nu se feresc să spună că dezvoltă medicamente pentru a trata simptomele, nu pentru a vindeca.

Așadar, ce te faci când nu mai există simptome? Inventezi boli. Dacă nu există simptome, atunci nu există pacienți

Shane Ellison
chimist

În perioada în care lucra în laboratoare, se întreba cum este posibil ca marile companii farmaceutice să vândă medicamente care se dovedesc a fi mortale, ineficiente sau care provoacă aceleaşi efecte pe care ele ar trebui să le trateze. După o lungă activitate, și-a dat seama: companiile farmaceutice au cele mai bune departamente de marketing din lume – plătesc experţi (doctori, profesori, psihiatri) care vorbesc despre rezultatele pozitive ale unui studiu. Cu alte cuvinte, companiile cumpără ştiinţa.

Cel puţin 125.000 de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici. Ai crede că ar trebui să se aloce mai mulţi bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalităţii, dar nu: companiile farmaceutice continuă să facă marketing, să hipnotizeze oamenii. Există o industrie de miliarde de dolari, care face o mulţime de oameni bolnavi şi care prosperă în urma acestui lucru

Shane Ellison

Olimpia Diaconiuc