9.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 1:22

Companiile din domeniul aviației își caută viitorii angajați printre studenții din București

spot_img

Asociaţia EUROAVIA Bucureşti organizează pe 19 și 20 aprilie 2016 evenimentul AEROCONSULT 2016, în cadrul Facultăţii de Inginerie Aerospațială, local Polizu.

Aeroconsult reprezintă cel mai de amploare eveniment organizat anual de asociaţia EUROAVIA Bucureşti, în cadrul căruia reprezentanţi ai companiilor cheie, dar şi ai celor care işi aduc contribuţia în domeniul aviaţiei la nivel naţional, se vor întalni cu studenţii Universităţii Politehnica Bucureşti pentru a prezenta oportunităţile de stagii de practică şi locurile de muncă disponibile.

”Iniţiativa care stă la baza organizării acestui eveniment a pornit de la necesitatea transmiterii acestui tip de informaţii în mod direct, de la industrie către studenţii interesaţi de o viitoare carieră în acest domeniu. Totodată, Aeroconsult reprezintă o platformă directă de promovare pentru companiile de profil şi o ocazie prielnică pentru recrutori de a-şi cunoaşte viitorii angajaţi”, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Evenimentul, ajuns la a șaptea ediţie, va aduna anul acesta nume precum Fokker Engineering Romania, INCAS, GMV Innovating Solutions, Assystem, COMOTI, TAROM, Aeroclubul României, Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, GECI Engineering Services. Aceștia sunt și sponsorii principali ai evenimentului. Euroavia este Asociația Europeană a Studenților la Inginerie Aerospațială.

V.B.