4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 18:33
No menu items!

Compania italiană Spider Lineevita vrea să intre pe piața din România. EXCLUSIV

spot_img

spider

Compania Spider Lineevita, producător de sisteme de securitate a muncii, intenționează să intre pe piața din România pentru promovarea propriilor produse și pentru deschiderea unei unități de producție, a declarat Adrian Georgescu, atașat comercial al României la Milano.

Spider Lineevita produce sisteme de siguranță pentru cei care lucrează la înălțime și pentru transportul materialelor în astfel de condiții, în domenii precum construcții, industrie, intervenții în calamități sau infrastructură. De asemenea, compania oferă servicii de evaluare a riscului, proiectare, școlarizare, consultanță pentru achiziția produselor și alte servicii conexe. Societatea are sediul lângă Bergamo, în nordul Italiei.

Adrian Georgescu a vizitat sediul firmei la sfârșitul lunii martie, întâlnirea fiind mediată de compania de consultanță OMI Consulting din Cluj, reprezentată de omul de afaceri italian Lorenzo Cavicchioli.

În prezent, în România se comercializează produse de genul celor realizate de Spider, însă nu la modul complex, însoțite de serviciile auxiliare.

”Acest lucru a trezit interesul companiei Spider Lineevita, care, în afara dorinței de a-și promova propriile produse, și-a exprimat interesul de a-și extinde activitatea în România, prin deschiderea unei societăți și a unei structuri productive locale”, a afirmat Georgescu, pentru Sursa Zilei.

Primul pas al colaborării îl reprezintă participarea companiei Spider Lineevita la o conferință de promovare a oportunităților de investiții în România, care va fi organizată de 14 aprilie de Consulatul României la Milano, cu participarea membrilor Asociației Comapgna delle Opere din Bergamo.

Aceasta este o asociație de întreprinderi mici și mijlocii, recunoscută oficial de către Ministerul Finanțelor de la Roma ca asociație sindicală între întreprinzatori de importanță națională. În prezent, Comapgna delle Opere are peste 34.000 de companii membre în toată Italia, din care majoritatea sunt în Lombardia. Sediul din Bergamo funcționează independent din 1992.

Vlad Bârleanu