24.4 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 20:18
No menu items!

Compania FARMEC a deschis primul Centru de Frumuseţe

spot_img

Compania FARMEC a deschis primul Centru de Frumuseţe

Producătorul de cosmetice Farmec a deschis, vineri, la Cluj-Napoca, primul Centru de Frumuseţe din ţară, unde clientele vor beneficia gratuit de şedinţe de dermoanaliză şi consultanţă de specialitate pentru a identifica produsele potrivite pentru ele.

Noul centru de frumuseţe, deschis în apropierea fabricii din Cluj-Napoca se întinde pe o suprafaţă de 225 de metri pătraţi și a avut nevoie de o investiție de 360.000 de euro, conform unui comunicat transmis, vineri, de Farmec.

Farmec a deschis, vineri, un nou concept de magazin al companiei, care face parte dintr-un proiect mai amplu, şi anume Centrul de Frumuseţe Farmec. Rezultat al unei investiţii de peste 360.000 euro, Centrul de Frumuseţe cuprinde, pe lângă zona comercială, un spaţiu de dialog direct cu consumatorii. Centrul de Frumuseţe Farmec, situat în apropierea fabricii, are o suprafaţă totală de 225 metri pătraţi, dintre care 118 metri pătraţi sunt destinaţi prezentării şi comercializării efective a produselor, iar restul au fost special amenajaţi ca spaţiu pentru întâlnirile consumatoarelor cu specialiştii Farmec. Astfel, vizitatoarele centrului se vor putea bucura de cele mai noi lansări de produse şi vor avea parte de reduceri şi promoţii speciale. De asemenea, vor beneficia gratuit de şedinţe de dermoanaliză şi consultanţă de specialitate pentru a afla care sunt cele mai potrivite produse pentru tenul lor

Comunicat al companiei Farmec

Directorul general al Farmec, Mircea Turdean, a precizat în comunicat că planurile Farmec includ deschiderea unor centre de frumuseţe similare şi în alte oraşe din ţară.

C.A.