3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 0:46
No menu items!

Compania de service a Grupului Michelin se extinde în nordul țării printr-o franciză

spot_img

 Compania de service a Grupului Michelin se extinde în nordul țării printr-o franciză

Compania Euromaster România, specializată în service auto și anvelope, a anunțat miercuri extinderea rețelei de sucursale prin deschiderea unui punct de lucru în franciză, la Bistrița. Euromaster IonolTrans este al doilea punct de lucru din ţară în sistem de franciză, după cel deschis în București anul trecut. Rețeaua va ajunge în curând la patru puncte de franciză, în contextul în care alte două contracte sunt deja semnate. De asmenea, reţeaua Euromaster deţine direct alte 18 puncte de lucru la nivel naţional.

„Am ales să deschidem al doilea punct de lucru în franciză la Bistriţa, pentru a fi mai aproape de clienţii noştri transportatori, care traversează zona de nord a României. Euromaster IonolTrans este prima franciză Euromaster specializată în oferirea de servicii pentru camioane”, a afirmat George Lopanov, director general al Euromaster România, potrivit unui comunicat.

Reţeaua Euromaster a fost înfiinţată în 1992 şi este parte a Grupului Michelin, unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume. Punctele de lucru în sistem de franciză beneficiază de aceleaşi instrumente, aceleaşi metode de vânzare şi de lucru ca punctele de lucru deținute de reţeaua Euromaster, dar și de notorietatea și acţiunile promoţionale ale rețelei.

Vlad Bârleanu