11.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 22:55

Compania Autonet oferă Unifarm zece mașini pentru transportarea echipamentelor de protecție

spot_img

Autonet Import își continuă proiectele de responsabilitate socială, dedicate combaterii Covid-19, și după ce a lansat campania “Mobilitate pentru eroi”, prin care facilitează repararea vehiculelor utilizate de către instituțiile statului în această perioadă dificilă, a încheiat un parteneriat cu Unifarm S.A., pentru ca echipamentele medicale să ajungă în timp util acolo unde este nevoie de ele, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

Compania Națională Unifarm S.A. este una dintre instituțiile aflate în prima linie a luptei împotriva virusului SARS-CoV-2, fiind unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice pentru sistemul național de sănătate. Astfel, Unifarm ocupă o poziție foarte importantă în lanțul de furnizare de echipamente și medicamente către pacienții din întreaga țară. În aceste condiții, colaborarea dintre Autonet Import și Unifarm a pornit de la nevoia că produsele medicale să ajungă la instituțiile medicale cât mai rapid și în condiții de siguranță maximă. Beneficiind de un sistem logistic performant și experiență în domeniu, compania Autonet a pus la dispoziția Unifarm zece dintre vehiculele sale de distribuție pentru transportul de echipamente de protecție, destinate personalului medical și pacienților din diferite spitale din țară.

 “Colaborarea noastră a constat în sprijin logistic acordat de către Autonet Import Companiei Naționale Unifarm, în mod absolut gratuit. Astfel, au fost puse la dispoziția Unifarm un număr de zece mașini de transport care au ajutat la transportul echipamentelor de protecție. În acest mod, am reușit livrarea la timp a acestor materiale în spitale, beneficiarii fiind cei din sistemul de sănătate, medici și pacienți (…). Ne bucurăm că parteneriatul nostru a dus la un parcurs excelent împreună, ajutorul Autonet venind într-un moment critic. Consider că cel mai mare câștig al colaborării noastre este faptul că sistemul medical a primit la timp un ajutor important, dar și faptul că am dobândit, astfel, un partener de încredere”, a declarat Adrian Ionel, directorul general al Unifarm S.A.

Echipa Autonet se declara mândră că are oportunitatea unei astfel de colaborări și că poate să sprijine activității medicale în această perioadă grea. Autonet Import va continuă să ofere sprijin celor care luptă în mod activ împotriva virusului și să contribuie, astfel, la diminuarea efectelor acestuia.