8.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 11:42

Comorile ascunse în lumea Disney

spot_img

Comori ascunse in taramul Disney

Toți cei care ajung să viziteze tărâmul Disney știu despre Castelul Cenuşăresei, regatul magic, regatul animalelor și studiourile Hollywood. Comorile ascunse în lumea Disney sunt locuri minunate pentru relaxare alături de personajele preferate Disney. Plimbările, spectacolele și sentimentele trăite sunt speciale, constituind experienţe memorabile.

Zona odihnei este o bijuterie ascunsă, dotată cu turn de Rapunzel, o zonă de sat şi băi de poveste.

Oaza liniştii este o zonă care face introducerea în regatul animalelor. Aici sunt expuse frumoase păsări tropicale și copaci bogaţi în vegetaţie.

Mica Franță este o bijuterie ascunsă pe o alee cu cafenele cochete, patiserii în care se serveşte şampanie şi un teatru francez.

Academia de instruire Jedi este cea mai interesantă şi atrăgătoare parte a călătoriei pentru copii, deoarece îi formează pentru „războiul stelelor”. Experiența cuprinde robe, săbii speciale şi o luptă cu Darth Vader.

Clubul de dans pentru copii, cu cântece şi voie bună îl are drept gazdă pe Goofy, care organizează petreceri trăznite şi toată lumea se distrează fericită.

Plaja şi clubul de iahturi sunt zone unde se fac plimbări cu barca şi se practică diverse sporturi acvatice, iar staţiunile „Lebăda” şi „Delfinul” oferă cazare confortabilă.

Staţiunea „artă şi animație” include marea piscină albastră, o zonă care imită perfect desenele animate „în căutarea lui Nemo”, locuri de joacă şi multă distracție.

Roxana Mera