10.1 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 17:07
No menu items!

Comitet special la Guvern pentru probleme medicale și de trafic, de Paște și de 1 Mai

spot_img

Oprea_Ponta_SZ

Premierul Victor Ponta le-a cerut, miercuri, la ședința de Guvern, vicepremierului Gabriel Oprea şi miniştrilor transporturilor şi sănătăţii să constituie un comitet special de monitorizare a problemelor de ordine publică, a problemelor medicale şi a aglomerărilor de trafic care apar “inevitabil” în perioada Paştelui şi a mini-vacanţei de 1 Mai.

Domnul viceprim-ministru Oprea, cu energia pe care i-o ştiţi foarte bine, şi cu miniştrii de la Sănătate şi de la Transporturi, până se termină şi 1 Mai, deci o perioadă de aproape zece zile, două săptămâni, vreau să faceţi un comitet special de monitorizare legat de situaţiile posibile – aglomerări de trafic, probleme la spitale, ordine publică. Oamenii vor merge la mare, la munte, vor sărbători şi Paştele, vor sărbători şi 1 Mai, când sunt patru zile legate. Vreau să vă rog, domnule vicepremier, cu Transporturile şi cu Sănătatea, Poliţia şi toate celelalte instituţii, să asiguraţi că toate problemele care apar inevitabil în aceste perioade să fie gestionate foarte bine şi, imediat ce avem vreo situaţie, să putem să intervenim.

Victor Ponta

premier

Guvernul a decis ca ziua de 2 mai 2014 să fie nelucrătoare şi recuperată la o altă dată, pentru a lega 1 Mai de zilele de sâmbătă şi duminică.

R.D.