10.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 18:03
No menu items!

Comisia de anchetă pentru candidatul acoperit, respinsă de deputații juriști

spot_img

ACL a depus la conducerea Camerei Deputaților solicitarea privind înființarea unei comisii de anchetă privind afirmațiile șefului statului

comisie

Comisiile Juridică și de Regulament din Camera Deputaților au respins, marți, cererea ACL privind înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu potrivit căruia printre candidaţii la prezidențiale ar fi un ofiţer acoperit.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a precizat, luni, după şedinţa Camerei, că s-a decis în unanimitate, ca până luni comisiile juridică şi de regulament să spună care ar fi argumentele juridice ale acestui demers.

ACL a depus la conducerea Camerei Deputaţilor solicitarea, semnată de 109 deputaţi ai PDL şi PNL, privind înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru a lămuri informaţia lansată de către președintele Traian Băsescu potrivit căreia printre candidaţii la prezidențiale ar fi un ofiţer acoperit.

Preşedintele Băsescu a declarat recent, despre faptul că unii candidaţi la Preşedinţie nu şi-ar fi completat CV-ul, că trebuie să spună dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi, precizând că, dacă nu se va întâmpla, o va face el.

D.M.