13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 12:03

Comisarul Radu Gavriș se întoarce la Poliția Capitalei

spot_img

Comisarul Radu Gavriş câștigă prima rundă a procesului deschis Inspectoratului General al Poliției Române, după ce, fostul șef al Poliției, Liviu Vasilescu, l-a detașat la IPJ Harghita chiar înainte de a demisiona. 

Tribunalul București a suspendat, miercuri, executarea dispoziției fostului șef al IGPR, până la judecarea procesului de fond, a ultimei decizii semnate de Liviu Vasilescu, înainte să demisioneze, „forțat de împrejurări”.

Aceasta este o primă rundă a procesului judecat de Tribunalul București, iar Gavriș, pe lângă faptul că va putea să revină pe postul de adjunct al Poliției Capitalei, pe care l-a obținut prin concurs, va trebui să primească și peste 5.000 de lei, cheltuieli de judecată.

Sursa Zilei a explicat, recent, consecințele atitudinii pe care șefi din Ministerul de Interne și IGPR o au vizavi de funcționarea Serviciului Omoruri, din cadrul Poliției Capitalei, structură care a obținut imaginile în care Liviu Vasilescu apărea negociind cu familia interlopului Emi Pian pentru grăbirea înmormântării în toiul restricțiilor din pandemie.