23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 16:53
No menu items!

Comisarul șef Traian Berbeceanu, eliberat din arest: Am încredere în justiție și în ministrul de interne

spot_img

Traian Berbeceanu 3_SZ

UPDATE

Traian Berbeceanu a declarat, la ieșirea din Arestul Poliției Capitalei, că are încredere că justiţia va face dreptate şi, în final, se va întoarce în poliţie.

Se va face dreptate şi o să-mi dovedesc nevinovăţia. Din păcate, trebuie să-mi dovedesc nevinovăţia, m-a ajutat că am avut încredere că se va face dreptate şi că, până la urmă, legile pentru care mă lupt reprezintă o cauză dreaptă

Traian Berbeceanu

De asemenea, ofițerul a spus că are încredere în ministrul afacerilor interne, Radu Stroe, și a mulțumit presei pentru susținere, în special Antenei 3.

Am mare încredere în ministrul nostru. Vreau să le mulţumesc colegilor mei şi presei, în special postului Antena 3. Am fost toată viaţa poliţist şi sunt convins că voi fi şi mai departe. Mă voi lupta să mă întorc acolo unde îmi este locul

Traian Berbeceanu


Comisarul șef Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, va fi eliberat din arest. Decizia a fost luată marți de un complet de trei magistrați al Curții Supreme, care a admis recursul formulat de Berbeceanu la decizia de prelungire a mandatului de arestare preventivă a sa, luată de Curtea de Apel București.

Curtea Supremă a dispus ca măsură preventivă în cazul lui Berbeceanu interdicţia de a părăsi ţara.

Decizia de marți a instanţei este definitivă, Traian Berbeceanu urmând să fie eliberat după ce documentele privind hotărârea judecătorilor vor ajunge la locul de detenţie, respectiv la arestul Poliției Capitalei.

Pe 19 noiembrie, Curtea de Apel București a decis să prelungească cu încă 29 de zile mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Traian Berbeceanu.

R.D.