6.9 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 10:53

Colecția de lenjerie sexy Collette Dinnigan

spot_img

Colecția de lenjerie sexy Collette Dinnigan

Designerul iconic al Australiei, Collette Dinnigan, şi-a extins portofoliul în modă cu colecţia de lenjerie de mireasă lansată în premieră de curând.

Gama Collette Dinnigan include două poveşti uimitoare din mătase fildeș și broderie dantelată, complicat concepute, pentru a flata fiecare femeie care o poartă.

Fiecare piesă de lux din această gamă de lenjerie couture are elemente de semnătură de design, cum ar fi mătase fin sculptată și detalii elaborate din dantelă, fiind ţesută cu atingerea delicată a expertului croitor.

Prezentarea colecţiei a început cu nouăsprezece piese exclusive din gama de lenjerie de mireasă cu stiluri cheie – contur de mătase căptușit, sutiene căptușite, bustiere, bretele fine, șorturi şi bikini, jartiere, şiruri de simboluri, combinezon şi chimono de mătase.

“Colecţia mea de lenjerie de mireasă este concepută pentru a capta o eleganţă atemporală, modernă, care simbolizează bogăţie, creând cadrul perfect pentru o mireasă să se simtă frumoasă şi specială în ziua nunţii ei.”

Roxana Mera

Articolul precedentDe ce nu ne putem concentra?
Articolul următorPovestea iaurtului