14.6 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 4:53
No menu items!

CNADNR: Noile tarife de trecere la podurile dunărene, actualizate de la începutul lui februarie

spot_img

CNADNR: Noile tarife de trecere la podurile dunărene, actualizate de la începutul lui februarie

Compania Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale(CNADNR) a anunțat luni printr-un comunicat că tarifele de trecere la podurile dunărene vor fi actualizate, începând cu data de 2 februarie 2013, fiind calculate conform prevederilor OMTI nr. 2220/2012.

 Potrivit actului normativ, sunt introduse o serie de facilităţi, precum posibilitatea achiziţionării biletelor matcă – cupon, preplătite, pentru treceri multiple (20 de treceri), cu un tarif redus, a celor pentru treceri multiple pentru riverani (pe perioadă de 3 luni), cu un tarif redus.

Totodată, o dată pe an, în “Ziua Podului” autoturismele şi vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone, vor putea trece fără a achita tariful de trecere.

Emiterea biletelor matcă (cupon, preplătite), pentru utilizarea podurilor dunărene, se va face pentru podul de la Giurgiu, la Agenţia de Control şi Încasare Giurgiu, Secţia de Drumuri Naţionale Bucureşti Sud şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti.

Pentru podul de la Feteşti – Cernavodă, biletele matcă se vor emite la Agenţia de Control şi Încasare Feteşti, Secţia de Drumuri Naţionale Feteşti şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Pentru podul de la Giurgeni – Vadu Oii, biletele matcă se vor emite la Agenţia de Control şi Încasare Giurgeni, Secţia de Drumuri Naţionale Feteşti şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa.

C.I.