4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 7:46
No menu items!

CNADNR și-a „tras” 8 directori și 5 consilieri în plus

spot_img

Narcis Neaga_SZDirectorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Narcis Neaga, a inventat încă 8 posturi de „directorași” și cinci posturi de consilieri. Odată numiți pe funcție, cei opt directori CNADNR vor pleca acasă cu salarii „nesimțite” de aproape 10.000 de lei.

Chiar dacă organigrama Companiei Naționale de Autostrăzi, aprobată de fostul director Mircea Pop, prevede un număr de 23 de directori, noua conducere a CNADNR este compusă din 35 de șefi și consilieri. Dacă Direcția Juridică din cadrul CNADNR era condusă de Andrei Filipescu, începând de astăzi, șeful de la juridic este Mihai Radu Șaptefrați.

Dacă tot a schimbat directorul juridic, Narcis Neaga a înființat două posturi de director adjunct direcția juridică, ocupate de Andrei Filipescu și Silia Bărbulescu.

Narcis Neaga s-a înconjurat și de cinci consilieri, angajați din cadrul CNADNR, Anghel Tănăsescu, Florea Dascălu, Lilian Iordache, Constantin Munteanu și Aurel Petrescu. Cristian Andrei, dacă tot a fost sfătutitorul de taină a directorului general Narcis Neaga din luna august și până în prezent a primit un post de director. Șeful CNADNR, Narcis Neaga a inventat postul de director general adjunct cu finanțare de la bugetul de stat și l-a înscăunat pe Cristian Andrei pe această funcție bănoasă.

Pe lângă cei  23 de directori din CNADNR, noua conducere a fost supradimensionată cu directorii Anghel Gheorghe, Mihail Bașulescu (fost angajat al lui Nelu Ioardache și cel care a semnat contractul cu Bechtel), Cătălin Eftimie, Rada Varga, Marian Raicu și Bogdan Cotârlici.

Noii directori de la CNADNR încasează salarii bunicele de zecii de mii de lei. Pe lângă salariile de zeci de mii de lei, directorii beneficiază de diverse sporuri și remunerații

Surse guvernamentale