5.3 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 18:48
No menu items!

CNA organizează concurs pentru atribuirea frecvenţe radio, inclusiv cele Guerrilla

spot_img

CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să organizeze, începând din 18 noiembrie, concursul pentru atribuirea a 71 de frecvenţe radio, între care şi cele 23 de licenţe terestre care au fost retrase Radio Guerrilla pe 19 septembrie, potrivit mediafax.

În data de 17 septembrie, CNA a decis să se organizeze concursul pentru atribuirea a 46 de frecvențe radio, între care și una în București, începând din 28 octombrie.

Consiliul a decis să scoată la concurs și cele 23 de licențe terestre pe care emitea Radio Guerrilla, dar și alte două frecvențe din țară, numărul total al frecvențelor radio care urmează să fie scoase la concurs ajungând la 71.

De asemenea, Consiliul a decis, marți, să modifice data de începere a concursului pentru atribuirea acestor licențe, din 28 octombrie în 18 noiembrie.

Frecvenţele vor fi scoase la concurs în două calupuri: generaliste şi tematice.

Pentru primele 46 de frecvențe radio scoase la concurs, termenul limită de depunere a dosarelor la CNA este 18 octombrie, iar pentru restul de 25 de frecvențe, termenul limită este 15 octombrie.

Concursul se va desfășura începând din 18 noiembrie și se va întinde pe câte zile va fi necesar până la atribuirea celor 71 de frecvențe.

D.M.