-3.6 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 4:03
No menu items!

CN Poşta Română anunță reduceri de comisioane de la 1 septembrie

spot_img

Operatorul încearcă să se adapteze la serviciile concurențiale de pe piață

Posta-Romana-oficiu

Compania Națională Poşta Română SA a anunțat miercuri reduceri de comisioane şi tarife la serviciile financiare de transfer valută pentru persoane fizice şi la produsele corporate, de tip direct mail.

În cazul serviciului Money Post, de transfer de bani, clienții persoane fizice vor avea, în perioada 1 septembrie-31 decembrie un tarif fix de înregistrare redus cu 5 lei (de la 13 lei la 8 lei), în timp ce comisioanele se reduc cu până la 1,5%, în funcţie de suma transferată.

”Compania Naţională Poşta Română a decis să reducă semnificativ mai multe comisioane şi tarife într-o perioadă încă dificilă din punct de vedere economic, când tendinţa pieţei este aceea de majorare a acestor taxe, pentru susţinerea afacerilor”, a declarat Alexandru Petrescu, directorul general al Poştei Române, potrivit unui comunicat al companiei.

În cazul serviciilor de tip corporate, direct-mail şi marketing direct Infadres, Poșta Română a anunțat reduceri de tarife de aproximativ 25%, eliminarea unor trepte de greutate și volum și aplicarea unor discount-uri maxime de 20%.

Irina Purcaru, director de Operaţiuni şi Relaţii Comerciale, a afirmat că tarifele au fost aliniate la cerinţele pieţei, în contextul unei concurențe foarte puternice, iar unul dintre scopuri este atragerea clienților din sectorul IMM.

 S.Z.