Cluj: Un bărbat a fost lovit în plin de o mașină de corp diplomatic

accident-rutier

Un bărbat care traversa strada pe la trecerea pentru pietoni a fost lovit în plin marți seară de către un autoturism, înmatriculat  cu numere de corp diplomatic, transmite Evenimentul Zilei.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23:00, pe strada Regele Ferdinand din CLuj Napoca.

Potrivit martorilor oculari, un autoturism Mercedes S Class a lovit un pieton, și l-a transportat pe capotă pe o distanță de peste 30 de metri.

“Am auzit o bufnitură și când m-am întors era o mașină cu numere de corp diplomatic care a lovit un pieton. Bărbatul era întins pe jos și din mașină au coborât patru bărbați care s-au grăbit să urce victima în mașină pe bancheta din spate. Au vrut să plece dar au oprit și au rămas la fața locului. Cred că li s-a spart baia de ulei pentru că era plin de ulei de motor la fața locului. Alte persoane au sunat la 112”, spune un martor.

Poliția a anunțat că bărbatul accidentat a fost eliberat din închisoare în urmă cu trei zile, unde a executat o pedeapsă pentru tâlhărie.

“Bărbații din mașina cu numere de corp diplomatic vorbesc limba franceză. Urmează să stabilim ce este cu ei și să stabilim ce vinovăție au. Este posibil ca pietonul să nu fi trecut strada pe la trecerea de pietoni și să aibă și el gradul lui de vinovăție”, a spus un polițist care a venit la fața locului.

Parbrizul mașinii a fost spart, lucru care indică faptul că autoturismul circula cu viteză, iar impactul a fost unul violent.

Lucian Mera

NICIUN COMENTARIU