12.9 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 19:08

Cluj: Patru suspecți în cazul jefuirii unui poștaș, audiați de polițiști

spot_img

Cluj: Patru suspecți în cazul jefuirii unui poștaș, audiate de polițiști
foto: ziarelive.ro

Patru persoane suspectate că au jefuit un poştaş şi au fugit cu geanta cu banii pe care acesta urma să-i distribuie au fost ridicate de polițiști şi duse la audieri, marţi dimineață, în urma unor percheziţii la locuinţele acestora din Turda şi din comuna Mihai Viteazu (judeţul Cluj).

Într-un comunicat de presă remis marți de Poliția Română se arată că, pe 23 mai, un factor poştal a fost deposedat, prin violenţă, de o geantă în care se aflau sume de bani pe care urma să le distribuie. Incidentul a avut loc pe o stradă din municipiul Turda. După ce au furat geanta cu bani, suspecţii au fugit cu un autoturism.

În urma investigaţiilor, anchetatorii au identificat doi suspecţi în cazul jafului, precum şi persoana care le-a pus la dispoziţie autoturismul.

Prin urmare, poliţiştii au descins marţi dimineaţă la locuinţele suspecţilor, din municipiul Turda şi comuna Mihai Viteazu, unde au găsit o parte din banii furați. Patru persoane au fost duse la audieri, urmând ca anchetatorii să stabilească dacă acestea vor fi reţinute.

La percheziţii au participat poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj şi de la Poliţia municipiului Turda. Acţiunea a fost sprijinită de Direcţia de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

R.D.