11.1 C
București
luni, 10 mai 2021 - 4:26

Cluj: Cioban reţinut după ce a omorât o femeie şi i-a furat din casă 34.000 de lei

atac-cutit

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a ucis o femeie în vârstă de 58 de ani, din judeţul Cluj, şi i-a furat din casă 34.000 de lei. Anchetatorii spun că acesta fusese angajat ca cioban de fiul victimei.

Poliţiştii clujeni au fost anunţaţi, miercuri, de soțul femeii, care a declarat că a găsit-o pe aceasta moartă în casa în care locuiau în comuna Pălatca. Anchetatorii care au mers la faţa locului au constatat că victima, în vârstă de 58 ani, avea pe corp mai multe leziuni leziuni produse, cel mai probabil, cu un cuţit.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj a transmis, joi, într-un comunicat de presă, că suspectul în cazul asasinării femeii este un bărbat de 32 ani, din comuna Gioseni, judeţul Bacău, care o cunoştea pe victimă şi ştia că aceasta are bani în locuinţă, în condiţiile în care bărbatul fusese angajat ca cioban la fiul victimei.

Poliţiştii mai spun că, după ce a ucis-o pe femeie, ciobanul a furat din locuinţa acesteia aproximativ 34.000 lei şi alte bunuri.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că intenţiona să meargă cu un taxi în municipiul Bacău. El a fost reţinut pentru 24 ore sub acuzația de omor deosebit de grav şi tâlhărie, urmând ca joi să fie prezentat magistraților Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă.

R.D.