29.2 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 20:55
No menu items!

Clubul MASTER la care a lucrat chelnerița angajată la Apele Române, postare de milioane pe Facebook

spot_img

Clubul MASTER, la care a lucrat chelnerița din Iași, angajată apoi la Administrația Bazinală de Apă Prut – Bârlad, a postat, în urma scandalului, o poză care a adunat mii de like-uri și sute de distribuiri pe Facebook.

20h 

🤷 Nu oferim diplome de #Master, dar cu siguranță te poți bucura de ape liniștite, în timp ce te relaxezi la un #biliard sau #bowling.

#DoarZicem #FunExperience

 

Simona Iancu, fostă chelneriță la clubul MASTER, a fost angajată fără concurs la Administrația Bazinală de Apă Prut – Bârlad, la departamentul care se ocupă de apărarea inundațiilor, conform unei anchete recorder.ro. Colegii au povestit că nu știa nici măcar să deschidă un calculator.

„I-au explicat că trebuie să dea enter, domnișoara a apăsat pe ecranul calculatorului. A văzut că nu s-a deschis a mai insistat o dată, tot nu s-a deschis calculatorul. Colegii au întrebat: Totuși, nu ați mai lucrat după terminarea facultății? Ba da, am lucrat cinci ani la Master. Oh, super, cinci ani, dar totuși nu-i cam mult la master? Ah, da, dar la Master Club. Lucrase la un club care se numea Master. Și avea abilități pentru case de marcat, atunci când apeși pe ecranul casei de marcat.”

Clubul la care a lucrat femeia nu este singurul care a făcut glume pe seama angajărilor pe pile din PNL. Organizația de tineret a USR, parteneri cu PNL la guvernare, a postat pe rețeaua de socializare un anunț care face referire la acest gen de angajări.