Clint Eastwood divorțează de soţia sa după 17 ani de căsnicie

Clint Eastwood divorțează de soţia sa după 17 ani de căsnicie

 

 Clint Eastwood divorțează de soţia sa după 17 ani de căsnicie

Regizorul American Clint Eastwood şi vedeta de televiziune Dina Ruiz s-au despărţit, după 17 ani de căsnicie, potrivit unei declaraţii de presă a realizatoarei TV.

 Conform unei surse citate de cotidianul „Daily Mail“, Clint Eastwood şi Dina Ruiz au locuit separat în ultimul an, după o despărţire iniţială, în 2012. Astfel, decizia de a pune capăt mariajului a fost „amiabilă“.

 Publicaţia The Mail a scris că cei doi nu au mai fost fotografiaţi împreună din 2011 şi, potrivit US Weekly, decizia de a se despărţi a fost luată anul trecut, în iunie.

Cineastul a fost căsătorit de două ori, dar a avut și alte relaţii cu femei celebre. Actorul american, în vârstă de 83 de ani, are şapte copii, inclusiv o fată în vârstă de 16 ani, Morgan, cu Dina.

 Câştigătorul a patru trofee Oscar a declarat că a cunoscut-o pe Dina, reporter la vremea respectivă, atunci când aceasta l-a intervievat cu privire la filmul de succes „Unforgiven“, pentru care a fost premiat. Trei ani mai târziu, aceștia s-au căsătorit.

Relaţia celor doi nu a fost una tensionată după ce au hotărât să nu mai formeze un cuplu,regizorul american fiind de acord să apară într-un reality show realizat de soţia sa, în care au mai apărut și Morgan, fiica celor doi, dar şi Francesca, una dintre fiicele cineastului din relaţia pe care acesta a avut-o cu actriţa Frances Fisher.

Decizia Dinei Ruiz de a face publică separarea nu a fost împărtăşită cu Clint Eastwood. US Weekly l-a contactat pe acesta, iar acesta a declarat că nu ştie nimic despre declaraţia Dinei.

C.I.

NICIUN COMENTARIU