17.2 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 4:31
No menu items!

Clint Eastwood divorțează de soţia sa după 17 ani de căsnicie

spot_img

 

 Clint Eastwood divorțează de soţia sa după 17 ani de căsnicie

Regizorul American Clint Eastwood şi vedeta de televiziune Dina Ruiz s-au despărţit, după 17 ani de căsnicie, potrivit unei declaraţii de presă a realizatoarei TV.

 Conform unei surse citate de cotidianul „Daily Mail“, Clint Eastwood şi Dina Ruiz au locuit separat în ultimul an, după o despărţire iniţială, în 2012. Astfel, decizia de a pune capăt mariajului a fost „amiabilă“.

 Publicaţia The Mail a scris că cei doi nu au mai fost fotografiaţi împreună din 2011 şi, potrivit US Weekly, decizia de a se despărţi a fost luată anul trecut, în iunie.

Cineastul a fost căsătorit de două ori, dar a avut și alte relaţii cu femei celebre. Actorul american, în vârstă de 83 de ani, are şapte copii, inclusiv o fată în vârstă de 16 ani, Morgan, cu Dina.

 Câştigătorul a patru trofee Oscar a declarat că a cunoscut-o pe Dina, reporter la vremea respectivă, atunci când aceasta l-a intervievat cu privire la filmul de succes „Unforgiven“, pentru care a fost premiat. Trei ani mai târziu, aceștia s-au căsătorit.

Relaţia celor doi nu a fost una tensionată după ce au hotărât să nu mai formeze un cuplu,regizorul american fiind de acord să apară într-un reality show realizat de soţia sa, în care au mai apărut și Morgan, fiica celor doi, dar şi Francesca, una dintre fiicele cineastului din relaţia pe care acesta a avut-o cu actriţa Frances Fisher.

Decizia Dinei Ruiz de a face publică separarea nu a fost împărtăşită cu Clint Eastwood. US Weekly l-a contactat pe acesta, iar acesta a declarat că nu ştie nimic despre declaraţia Dinei.

C.I.