4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 18:22
No menu items!

Clanul Duduianu, alte dosare penale de furt

spot_img

Membrii clanului interlop Duduianu sunt acuzaţi de furturi din tiruri şi maşini într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Zeci de poliţişti de la Operaţiuni Speciale au descins luni dimineaţă în 10 locaţii din Bucureşti, ILfov şi alte 3 judeţe, la membrii clanului interlop Duduianu, acuzaţi şi condamnaţi în alte dosare penale de furt, de-a lungul ultimilor ani.

Polițiștii spun că într-o singură noapte, aceștia ar fi furat bunuri de 40 de mii de euro, constând în laptopuri și aparatură electrocasnică. Oamenii legii au pus în aplicare mandate de aducere pe numele membrilor clanului Duduianu, grupare specializată în furturi din camioane și autoturisme. Una dintre metodele folosite de aceşti interlopi era cea a înţepării anvelopei. Perioada vizată de procurori este septembrie-decembrie 2015.

Clanul Duduianu este recunoscut prin problemele cu legea pe care le-a avut de-a lungul timpului. Membrii săi au ținut să se remarce pe rețelele de socializare cu averile lor impresionante.