17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 12:24
No menu items!

CJ Ilfov a identificat locațiile pentru centrele de vaccinare COVID

spot_img

Consiliul Județean Ilfov a indentificat, împreună cu Direcția de Sănătate Publică, locații pentru amenajarea de centre pentru vaccinarea COVID, în cadrul campaniei naționale.

Preşedintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a declarat, miercuri, că 24 de puncte în 23 de localităţi au fost identificate de DSP Ilfov drept posibile centre de vaccinare anti-COVID-19.

‘Vrem să contribuim la amenajarea şi dotarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19. Avem o listă cu 24 de puncte, în 23 de localităţi, identificate de DSP Ilfov drept posibile centre de vaccinare anti-COVID-19. Pachetul standard, prin care venim în ajutorul UAT-urilor, este compus din: două paturi, un calculator, un frigider cu termostat, termometru de interior şi grafic de temperatură, un frigider standard, o imprimantă şi, în funcţie de necesităţi, panouri de protecţie sanitară şi chiuvete mobile. După terminarea procesului de vaccinare, echipamentele vor putea fi folosite în alte proiecte de interes local’, a spus Hubert Thuma înainte de a se vota, în şedinţa CJ Ilfov de miercuri, un proiect privind aprobarea unui model de protocol de cooperare ce urmează a fi încheiat cu unităţile administrativ-teritoriale pe teritoriul cărora vor fi funcţionale centrele de vaccinare împotriva COVID-19.