1.1 C
București
luni, 11 decembrie 2023 - 1:56
No menu items!

Ciuvică: L-am văzut azi la tv pe Vadim Tudor blond și tuns scurt. Iohannis și-a câștigat mandatele cu ajutorul maghiarilor

spot_img

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, îi amintește lui Klaus Iohannis că a câștigat două mandate de președinte cu ajutorul minorității maghiare.

Într-o intervenție avută, miercuri, la Antena 3, Mugur Ciuvică l-a asemănat pe Klaus Iohannis cu regretatul Corneliu Vadim Tudor, din cauza discursului ultranaționalist pe care l-a avut la Palatul Cotroceni. Dar Mugur Ciuvică îi amintește lui Klaus Iohannis că a câștigat două mandate consecutive de președinte cu ajutorul total al minorității maghiare, el însuși provenind din rândurile altei minorități din România – cea germană.

„Klaus Iohannis s-a transformat în Vadim Tudor, după ce a câștigat două mandate de președinte cu ajutorul minorității maghiare. Iohannis profită de poziția de cățeluș din ultimele luni a PSD, care doar mimează că face opoziție. L-am văzut azi la televizor pe Vadim Tudor blond și tuns scurt”, a spus Ciuvică.