24.2 C
București
vineri, 12 august 2022 - 0:03
No menu items!

Ciuvică: Despescu, protectorul pedofilului. Tudose, protectorul protectorului pedofilului

spot_img

Mugur Ciuvică a reacționat foarte dur după ce premierul Mihai Tudose a decis să nu-l demită pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu. 

În acest sens pe pagina de Facebook a Grupului de Investigații Politice a fost postat un scurt colaj, care îi înfățișează în fotografii, în ordine pe polițistul pedofil, șeful Poliției Române, Bogdan Despescu și pe premierul Mihai Tudose.

Iar explicația foto, susținută de Mugur Ciuvică și la Antena 3, este: „Pedofilul, protectorul pedofilului și protectorul protectorului pedofilului. Premierul Tudose refuză să îl demită pe șeful instituției care l-a protejat ani de zile pe pedofil”. 

Mihai Tudose nu a fost de acord cu demiterea șefului Poliției Române solicitare trimisă de ministrul de Interne, Carmen Dan. „Ceea ce totuşi trebuie remarcat este că acel făptaş a fost totuşi prins în două zile. De ce nu s-au luat şi alte măsuri sau unde lucrurile au scârţâit, are o săptămână domnul Despescu să îmi prezinte concluziile”, a declarat premierul Mihai Tudose” a spus Mihai Tudose în deschiderea ședinței de Guvern.

Olimpia Diaconiuc